fbpx

Burnham On Sea
Driveway Transformation

Burnham On Sea, Somerset, Driveway Transformation

In order to create a gran entrance, and provide extra parking for this large property in Burnham On Sea, we’ve excavated and disposed of over 50 tonnes of material to create a new large parking space.

The boundaries were defined using tongue and groove Jacksons Fencing on one side, and metal Gabion cages with inter spaced Larch slats to create a really Contemporary finish.

The driveway and step risers are edged using Corten Steel which will turn a deep rusty red colour in time and LED spike lighting is used to highlight the driveway, fencing and Gabion cages.

This was a really fantastic Contemporary build for wonderful previous clients of ours and we loved every minute of it!

Start typing and press Enter to search